Bakzeil Groen versus De Branding

De Gemeente Noordwijk staakt de zaken tegen De Branding. Het hotel is toch verkocht.

De Gemeente verloor eerder een zaak tegen eigenaar Lenie Scholten-Droog die straf opgelegd kreeg vanwege het niet voldoen aan brandvoorschriften. Er ontstond hooglopende bonje uit, waarbij mevrouw Scholten moest rectificeren.

Intussen won ze haar zaak wel en ziet burgemeester Harry Groen af van beroep bij de Raad van State.

De eigenaresse verkocht het hotel echter toch. Ze heeft het niet direct verkocht aan Ab van der Wiel, met wie aanvankelijk volgens haar burgemeester Groen onder een hoedje speelde. Van der Wiel had volgens Scholten het hotel-restaurant willen afbreken en ervilla’s willen bouwen.

De Branding is verkocht aan een persoon die het hotel volgens de verkoper wil voortzetten. Dat het alsnog wordt doorverkocht aan Van der Wiel is nooit uit te sluiten.

Comments are closed