Voorzitter lokale politieke partij Bruisend Noordwijk aangehouden vanwege steekpartij

De politie heeft Jeroen Arbouw (49) gearresteerd op verdenking van het steken aan de deur van een 61-jarige man in een conflict over een onbetaalde rekening.

Dit bericht de Weekendkrant van Buijze Pers.

Het slachtoffer kwam samen met een 27-jarige collega aan de deur bij Arbouw verhaal halen. Er ontstond ruzie en Arbouw zou gestoken hebben. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris die twee weken hechtenis voorschreef.

Arbouw is een erkende querulant in Noordwijk. Arbouw was door burgemeester Wendy Verkleij al op het matje geroepen vanwege overlast die hij volgens buurtbewoners regelmatig veroorzaakte.

Hij stond met gekozen raadslid van Bruisend Noordwijk Jaap de Moor voor de rechter vanwege allerhande verwikkelingen. De obstinate heren rookten een vredespijp en alles leek koek en ei. De heren zouden zich niet meer in het openbaar negatief uitlaten over elkaar en De Moor trok zijn aanklacht wegens smaad en laster tegen Arbouw in.

Ook was er een zaak voor de Raad van de Journalistiek rond berichtgeving over De Moor en Bruisend Noordwijk, aangespannen tegen Omroep Bollenstreek en Omroep West.

Een betere naam voor Bruisend Noordwijk is Opruiend Noordwijk.

Comments are closed