Voorstelling Vaarwel ‘betoverend en hallucinerend’

Recensent Leidsch Dagblad uiterst positief over voorstelling van KunstKlank in de duinen van Noordwijk.

Vaar Wel is een grootse productie van KunstKlank onder leiding van Herma van Piekeren, gespeeld ‘op locatie’ in het Piet Florisdal in Noordwijk. Alle avonden was/wordt het prachtig weer, louter vrijdagavond (gisteren) moesten publiek en acteurs regen trotseren. Het laatste half uur was het droog.

Vandaag publiceert het Leidsch Dagblad de recensie van Theo de With die de voorstelling bestempelt als een “veelomvattende belevenis” waarvoor Van Piekeren grote namen wit te strikken zoals componist Bob Zimmerman.

“Muzikaal is Vaar Wel dan ook dik orde. Meer dan dat zelfs. In een open tent zit een orkest dat de sterren van de hemel speelt. Het koor zingt vlekkeloos en had misschien nog wel wat vaker in actie mogen komen…

Hoewel afscheid een rode draad in de voorstelling is, is het verhaal van ondergeschikt belang. Het gaat om de totaalervaring in deze duinpan terwijl langzaam de duisternis intreedt. Het is zo nu en dan betoverend, bijna hallucinerend.”

De tickets voor Vaar Wel zijn voor vandaag, zaterdag 2 september, uitverkocht, maar nog beschikbaar voor de voorstellingen van zondag 3, dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september.

Comments are closed