Ook fractievoorzitter Partij voor de Inwoners weg

Na wethouder Alois Eberharter verliest de partij voor de Inwoners ook haar fractievoorzitter, Alfons Morssink.

Hij stelt dat negatieve omgang binnen de Noordwijkse gemeenteraad hem te veel energie vergt. Dat dreigde ten koste te gaan van zijn gezondheid. De druppel die voor Morssink de emmer deed overlopen was de laatste raadsvergadering met de discussie over de nieuwbouw van De Schelft en het zwembad in Noordwijkerhout.

De Partij voor de Vastgoedbelangen Inwoners vindt dat sprake is van “grensoverschrijdende politiek bedrijven, op de man spelen, de integriteit van anderen zonder enig bewijs in twijfel trekken en intimideren via de media”.

Eerder vertrok wethouder Alois Eberharter van dezelfde partij, uit wrevel over de opstelling van coalitiegenoot VVD.

Comments are closed