Inwoners Noordwijk opgeroepen bij te dragen aan ‘kuuroord’ met activiteiten, maar het moet wel gratis

Noordwijk tooit zich met de status ‘kuuroord’. Dat is nep. Nu doet de gemeente ook mee het ‘World Wellness Weekend’, met een bijzonder gulle oproep.

Lokaal blad De Noordwijker, traditioneel gesteund door de B&W, verdient er als eerste aan, met een paginagrote advertentie met de oproep.

De deelname van Noordwijk aan het WWW luidt als volgt:

“Gezocht 30 ondernemende ambassadeurs voor het World Wellness Weekend in de heilzame badplaats Noordwijk. Medio augustus startte gemeente Noordwijk de wervingscampagne.

Een internationale actie

Het World Wellness Weekend is een internationale actie. Meer dan 6600 locaties verdeeld over 140 landen doen op 16 en 17 september mee. Ook Gemeente Noordwijk wil met een geloofwaardig aanbod meedoen. Daar heeft de gemeente ondernemend Noordwijk voor nodig. De wervingscampagne brandde medio augustus los. In de huis-aan-huisbladen stond de oproep. Zie afbeelding.

Voor het eerst meedoen

Met de actie introduceert gemeente Noordwijk dit weekend rond wellness in de heilzame badplaats. De gemeente heeft er goede hoop op dat de eerste keer een succes wordt. Er zijn 3 redenen voor optimisme. De heilzame, zeerijke Thalasso-omgeving én de weldadige faciliteiten waardoor de gemeente de erkenning kuuroord heeft ontvangen. En tot slot. Er zijn veel goede ondernemers actief in de branche. Gedurende het weekend kunnen ze hun aanbod goed voor het voetlicht brengen.

Gratis activiteiten voor inwoners

De gemeente zoekt ondernemers die in elke kern van onze gemeente gratis activiteiten te organiseren voor inwoners en gasten en daarmee de het aanbod zichtbaar maken en aantrekkelijk presenteren. Een activiteit kan variëren van een workshop, behandeling of een proeverij. Hun kans. Doelgroepen verleiden tot een vervolg, een nieuwe boeking of een nieuw abonnement.

Gezond leven in de heilzame badplaats

Het World Wellness Weekend inspireert jong en oud om gezonde keuzes te maken en te genieten van een actieve levensstijl. Het initiatief past goed bij gemeente Noordwijk waar het draait om gezondheid, vitaliteit, genieten van de zee, het strand, de schitterende duinen, de velden en de landgoederen. Wellness in gemeente Noordwijk kan moeiteloos gekoppeld worden aan Noordwijk Heilzame Badplaats.”

Comments are closed