De Dikke Ikke met zijn witte Dodge Ram 1500 Laramie

Parkeren op de fietsstrook op de Astrid Boulevard in Noordwijk op een razend drukke dag als gisteren; en regelmatig helemaal of half op de stoep.

Of je het nu een pooierbak vindt of niet, fatsoenlijk parkeren is er niet bij met de witte Dodge Ram 1500 Laramie, een vehikel van bijna drie ton aan gewicht. Gisteren, op de prachtige stranddag van de 14e augustus 2022 trof ik het gevaarte aan geparkeerd op de stoep en fietsstrook zodat honderden fietsers er omheen moesten manoeuvreren op de drukke weg.

De eigenaar aangesproken, zat rustig op het terras van een nabij gelegen woning. Hij en de anderen speelden de vermoorde onschuld. Natuurlijk kon ie het ding verplaatsen. Vervolgens stond de witte Dodge Ram 1500 Laramie de hele dag met de neus op de stoep. Zoals zo vaak het geval.

Naam en nummer zijn bekend. Handhaving?

Comments are closed