Woedend op lijsttrekker Morssink, ‘oplichter’

Henk Mooyekind, makelaar in Noordwijkerhout, beschuldigt Alfons Morssink, lijsttrekker van de Partij voor de Inwoners, van ernstig laakbaar gedrag. ‘Klopt niets van’, zegt Morssink.

Op zijn Facebook-pagina schrijft Mooyekind bij een foto van een billboard van de Partij voor de Inwoners met het portret van Morssink: ‘Deze meneer heeft mij ooit, bij het ophalen van onze kinderen op een feestje, met een goeie slok op aangereden met zijn auto…op zijn verzoek geen politie erbij en of we het die maandag erop konden regelen…

Aankomen bij het gemeentehuis van Teylingen wist meneer opeens niets meer wat er was gebeurd en/of afgesproken was.

Dus dit soort volk kan dus gewoon lijsttrekker worden van wéér een nieuwe partij, de zoveelste.

Politiek en betrouwbaar, het gaat gewoon niet samen.’

Alfons Morssink, gevraagd om wederhoor, herinnert zich het geval: ‘Maar het is heel anders gelopen. De verzekering heeft netjes de schade uitgekeerd zonder dat ik het eigen risico hoefde te betalen. Dat geeft al aan dat het mijn schuld niet geweest is. De schade zat aan de zijkant van m’n auto Bovendien had ik die avond niets gedronken.’

Alfons Morssink was wethouder voor de VVD in Noordwijkerhout: ‘Hij schrijft naar het gemeentehuis van Teylingen te zijn gegaan. Daar heb ik dus nooit gewerkt. Ik denk dat hij twee mensen verwart, want ik heb hem nadien nooit meer gesproken. Achteraf heb ik spijt de politie er na het ongeluk niet te hebben bijgehaald.’

Mooyekind opgebeld om de details te vernemen, maar hij wil er verder weinig over kwijt: ‘Dit is er gebeurd en ik wil dat de mensen weten wat voor man dit is, als ze op deze partij willen stemmen…Oplichter!’

Comments are closed