De Raad genoteerd als opdrachtgever politieke advertenties

Vastgoedmiljonairs Paul Brandjes en Victor Salman begonnen de Partij voor de Inwoners voor deelname aan lokale verkiezingen. Het bedrijf van Brandjes, De Raad, treedt naar voren als de opdrachtgever voor advertenties van deze partij in De Noordwijker.

Deze afbeelding verscheen aanvankelijk op pagina 10/11 van de  digitale versie van De Noordwijker van Dinsdag 18 januari 2022, later vervangen door de advertentie van de Partij voor de Inwoners. Linksboven in de pagina staat de reservering voor ‘De Raad Bouwontwikkeling’. Deze week idem dito.

Er gaat veel geld tegenaan om de partij meer aandacht te bieden dan andere partijen. Het is uiteraard onjuist om Paul Brandjes en Victor Salman om die reden te etaleren als verkrachters van de lokale democratie. Men dient zich met kracht te verzetten tegen het beeld van Brandjes en Salman als verkrachters van de lokale democratie.

Ze bedienen zich immers van democratische middelen. Het staat de heer Brandjes vrij om vanuit zijn bedrijf opdracht te geven voor advertenties van de Partij voor de Inwoners. We hopen nog steeds dat zijn partij de absolute meerderheid zal halen bij de verkiezingen.

Comments are closed