Prachtig nieuws: nog drie jaar Business Class bij RTL

RTL en Harry Mens verlengen hun contract voor de wekelijkse uitzending van Business Class met drie jaar. Die komen op de 23 jaar dat het zaken- en sponsorprogramma al op RTL wordt uitgezonden.

Dit meldt De Telegraaf vandaag

Harry Mens, nu 74 jaar oud, wil graag tot z’n 80e jaar doorgaan met Business Class dus is het hopelijk voor het welzijn van Nederland mogelijk om er na afloop van deze periode nog drie jaar aan toe te voegen. Er valt wat te lachen tussen alle zure uitzendingen, zoals met paragnost Liesbeth van Dijk te gast bij Businessclass (en de reactie).

In De Telegraaf verhaalt Harry van zijn doorbraak in de showwereld met het grote succes van het arrangeren van een optreden van Luciano Pavarotti in Nederland in 1991. Hij had toen als zakenman 7 miljoen gulden verdiend, en moest er 6 miljoen in investeren. Uiteindelijk bleef er 400.000 gulden over van het optreden in Ahoy, wat werd uitgekeerd aan de opvang van zwerfkinderen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Pavarotti eiste dat zijn suite in het Kurhaus werd gekoeld en verduisterd omdat hij ‘overdag wil slapen en ’s nachts met zijn beveiligers wil kaarten en pasta eten.’

Telegraaf voegt nog een oude koe toe in het verhaal, over eerste echtgenote Suze – de moeder van Harry’s oudste dochters – met wie hij na 25 jaar moest scheiden vanwege een geheim tweede huwelijk. ‘De manier waarop ik haar heb behandeld, verdient allesbehalve de schoonheidsprijs. Het is een vlek op mijn verleden. Tijdens ons huwelijk leidde ik twaalf jaar lang een dubbelleven en werd ik zonder dat ze dat wist ook nog eens vader van twee dochters.’

Comments are closed