Palace Hotel weg bij Radisson Blu

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee maakt per 1 januari 2021 geen deel meer uit van de Radisson Hotel Group. Sinds 2014 had het hotel een franschise overeenkomst met Radisson Blu die ook boekingen afhandelde.

André Aaij blijft de bgaas van het hotel dat zeven jaar franchisenemer van de internationale hotelgroep. ‘Wij gaan onze eigen koers weer varen met het team van experts dat wij zelf in huis hebben of dat extern aan ons verbonden is.’

Het Palace Hotel is geopend in 2001 na bouw door De Raad Groep en was sindsdien altijd een zelfstandig tophotel dat 120 kamers telt en 11 vergaderzalen. De Raad, geleid door Paul Brandjes, is nog eigenaar.

In 2010 moest het bedrijf de buren van Villa Northgo miljoenen euro’s betalen van de rechter wegens verzakking als gevolg van de hotelbouw.

Comments are closed