Prachtige Calorama voorstellingen van Kunstklank

Waarin een dorp groot kan zijn: de voorstellingen op het Landgoed Calorama van de Stichting Kunstklank in Noordwijk die je gerust legendarisch mag noemen.

Geweldige Calorama-voorstellingen voor volwassenen en kinderen van Kunstklank (ook op Facebook). Onder leiding van Herma van Piekeren is door Kunstklank alles uit de kast gehaald voor een fascinerende voorstelling ‘Calorama…‘De Geheime Tuin’. Toneel, muziek en dans op verschillende locaties van het Landgoed Calorama vormden een geweldige ervaring volgens iedereen die er deelgenoot van mocht zijn van donderdag tot en met zondagavond. Vrijdagavond helaas een beetje in het water gevallen; wordt wel ingehaald. Mocht het zelf zaterdagavond aanschouwen en heb er ontzettend van genoten. De zang van dames in de drie delen vond ik het mooist.

Met ‘Gevonden in de geheime tuin: de Gouden Brief’ presenteerden Joep Paddenburg en Simon Boer van de Toneelschool een heerlijke familievoorstelling op Landgoed Calorama. Vrijdagmiddag gezien met kinderen, wat een feest!

Geen wonder dat alle voorstellingen voor jong en oud stijf uitverkocht waren. O ja, met dank aan een leger vrijwilligers (100 in getal!) die dit mogelijk maakten, om te beginnen met het bestuur van Kunstklank. En dank ook aan de Stichting Calorama Everwijn Taets. Chapeau, een prachtige herinnering!

Comments are closed