Reggefiber stopt plotseling met aanleg glasvezel in Noordwijk

Maandenlang maken Reggefiber en internetproviders bewoners lekker met de belofte van glasvezel, stopt het bedrijf ineens met de aanleg. Voor de tweede keer een valse belofte.

Vanwege heibel over een te plaatsen glasvezelwijkcentrale met een handjevol bewoners die deze niet in het zicht van hun woning wensen, stopt Reggefiber met de aanleg van glasvezel in Noordwijk aan Zee. In Noordwijk-Binnen gaat de aanleg wel door.

De bewoners stapten naar De Telegraaf om hun eisen voor het niet plaatsen kracht bij te zetten. Met de gemeente en bewoners kon geen alternatief worden gevonden.

Twee jaar terug maakte Reggefiber bewoners al lekker met glasvezel maar vanwege gebrek aan inschrijvingen ging het feest niet door. Op deze rare strategie is de KPN-dochter – de infrastructuur wordt immers voor 50 jaar aangelegd – gelukkig teruggekomen. Maar nu blijkt de planning niet in orde. Jammer

Comments are closed