Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper Meest Markante Horecaondernemers van Nederland

Martijn en Michiel van den Berg van nieuw hotel Vesper, eigenaren van restaurant Het Zuiderbad en strandpaviljoen Bries in Noordwijk aan Zee zijn dinsdagavond 13 januari 2015 uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland 2015/2016.


Dit vond plaats tijdens het Koninklijke Horeca Nederland-gala in Hotel Okura Amsterdam. De broers ontvingen de prijs uit handen van Loek Hermans, voorzitter van de landelijke jury. Ze werden gekozen uit veertien regionale winnaars die gedurende de avond allemaal in het zonnetje werden gezet.

Michiel: “Wat ontzettend geweldig! We hebben het vak geleerd van onze vader. Samen met mijn lieve broer en lieve vrouwen hebben we dit kunnen bereiken. Wij zijn zo ontzettend trots! Wat zou Nederland zijn zonder horeca!”

Juryvoorzitter Loek Hermans roemde het tweetal om hun innovatiekracht: “Wat deze twee jongens doen, is innovatie van begin tot einde. Ze rijgen concept na concept aan elkaar en hebben oog voor ontwerp, gevoel, gastvrijheid, professionaliteit en – last but not least – de gasten. Er was afgelopen jaren nergens tijd voor; om de gasten boven alles een zorgeloze, tijdloze ervaring te kunnen bieden. Een moment waarop de tijd even stilstaat. Om te genieten. Van pure gastvrijheid.”

Comments are closed