Kleinkinderen prinses Irene katholiek gedoopt in Noordwijk

Zita Clara de Bourbon de Parme, dochter van prins Jaime en zijn vrouw prinses Viktória, en Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer, dochter van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer, zijn zaterdag 4 oktober 2014 gedoopt in de Maria ter Zeekerk in Noordwijk.

Jaime en Carolina zijn de kinderen van prinses Irene en Carel Hugo van Bourbon-Parma. Bij de besloten plechtigheid was bijna de gehele koninklijke familie aanwezig, inclusief koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Beatrix en Irene.

Zita Clara werd op 21 februari geboren. Koning Willem-Alexander en prinses Margarita zijn peetouders. De andere kleindochter werd op 20 mei in Zürich geboren.

De familie vierde feest in restaurant Zon- en Zeebad, een familiebedrijf van de geweldige kok en harde werker John van Exter en zijn vrouw Muriël. Their lips are sealed.

Comments are closed