Puur Noordwijk adverteert met afrekening

Waar zie je dat nu in de politiek? Een partij komt een half jaar na de verkiezingen met een verantwoording van de beloften.

Puur Noordwijk publiceerde een paginagrote advertentie in één lokale krant in Noordwijk met wat is bereikt, is aangepakt en nog niet is bereikt c.q. niet haalbaar is.

Misschien is ‘Wat nog (even) op zich laat wachten’ wat eufemistisch uitgedrukt voor bijvoorbeeld de voornemens voor aan gratis parkeerkaart voor alle Noordwijkers, 200 starterswoningen en meer ‘zichtbaarheid’ van de politie, maar het is in elk geval een uitstekende manier van verantwoording afleggen.

Want de club steekt de handen wel uit de mouwen, ondermeer om 4 miljoen euro aan bezuinigingen ‘binnen het gemeentehuis’ te zoeken. Er komt toch een nieuw zwembad en Polen zijn weg uit woningen waar ze veel overlast bezorgden.

Comments are closed