Burgemeester Harry Groen met de taxi naar De Efteling

Voor 2.200 euro aan taxideclaraties in een half jaar, inclusief een taxirit van de burgemeester naar Kaatsheuvel in juli 2008 a 243 euro. Moet kunnen, toch?

Dat vindt althans het College van B&W zelf in antwoord op nadere vragen van de fractie van Noordwijk Totaal over met name taxi-declaraties van de burgemeester in de afgelopen anderhalf jaar.

(In de jaren daarvoor was er sprake van een vage scheiding tussen kosten ten laste van de algemene onkostenvergoeding en kosten die daarnaast gedeclareerd konden worden, dus dat is niet te controleren.)

Over het ritje naar Kaatsheuvel, ja, daar kun je over discussiëren, maar dat is ‘wijsheid achteraf’ volgens de burgemeester. Hij liet zich steeds rijden voor bezoeken die in het teken stonden van belangenbehartiging van de gemeente Noordwijk.

Harry Groen en declareren, daar was toch iets mee?

Aardige man hoor, daar niet van. Je kunt er ook mee lachen tenminste. En hij stond pas in de stromende regen langdurig de sint op te wachten en begeleidde hem. Maar wel even je vingers natellen. En de bonnetjes…

Comments are closed