Gefeliciteerd, Harry Groen!

Verheugd stelt MijnNoordwijk.nl vast dat de gemeenteraad van Noordwijk in al haar wijsheid heeft besloten om te voorkomen dat burgemeester Harry Groen van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten.

Harry Groen mag nog nadat hij in juni 2009 de gezegende leeftijd van 65 jaar zal bereiken nog tenminste zijn ambtstermijn uitzitten 2 februari 2010. We verwachten tenminste een uitnodiging voor zijn verjaardag naast die voor andere journalistieke sufferdjes die deze gemeente rijk is.

Groen heeft het verzoek gedaan om er nog een termijn aan vast te knopen en zodoende tot zijn zeventigste jaar in Noordwijk te mogen aanblijven. Veranderde wetgeving maakt dat mogelijk. In mei verwacht Noordwijk een brief van Commissaris van de Koningin Jan Franssen hieromtrent. U weet wel, die partijgenoot van de VVD die het evenals burgemeester Groen af en toe wat moeilijk heeft met de ethische normen.

Wat je er ook van kunt zeggen, gebrek aan enthousiasme kan de burgervader niet ontzegd worden. “Wij zijn nu de toekomst aan het vormgeven. Dat is een heel verantwoordelijke taak en tegelijkertijd heel erg leuk”, zei hij tegen het Leids Dagblad. Energie, daar moeten we het behalve van wat integriteit als het uitkomt van hebben!

Comments are closed