Van de Putte breekt alvast af

Onroerend goedmagnaat Ronnie van de Putte bezit veel panden en grond in het gebied in Noordwijk aan Zee dat een grondige renovatie moet ondergaan. Onverwacht gingen enkele van zijn villa’s tegen de vlakte.

Het ging om twee villa’s in de Noordduinen die al jaren onbewoond waren. Toen Ronnie erg boos was op de gemeente Noordwijk vanwege de weerstand tegen zijn ontwikkelingsplan,
liet hij er uit protest een hoge grote houten schutting omheen zetten.

Mijnheer Van de Putte speelt in Noordwijk het bordspel Monopoly, maar dan in het echt. En hij rust pas als de gemeente naar zijn pijpen danst. We vermoeden al dat Van de Putte en B&W het reeds op een akkoordje hebben gegooid voor de ontwikkeling van dit gebied. Enkele politici hebben me dat ook anoniem bevestigd, maar ze durven het nog niet aan te pakken.

Nu kegelt Van de Putte alvast wat woningen omver. Immers, hij rekent erop dat het goed zal komen met de planontwikkeling van het gebied waar bij hoge winsten uit verkoop van bestaand onroerend goed van Van de Putte en exploitatie van nieuwe projecten in het verschiet liggen.

Comments are closed