Aardige dingen in Noordwijk

MijnNoordwijk is een kritische site om de politiek een beetje te bewaken, maar er is ook plek voor vele leuke dingen in het prachtige dorp aan de Noordzee, zoals afgelopen zaterdag het NK kitesurfen en of elk jaar Opera aan Zee. Maakt u ons ook deelgenoot van vrolijke en mooie evenementen?

Want natuurlijk valt er veel te genieten in Noordwijk, zoals afgelopen weekend de fenomenale sprongen van Youri Zoon en natuurlijk de Noordwijkers Kevin en Jalou Langeree tijdens het Nederlands kampioenschap kitesurfen 2005.
opera2.jpg
En elk jaar weer genieten we volop van Opera aan Zee. En bijna ieder weekend zijn er aardige potjes voetbal te zien van senioren en jeugdelftallen van Noordwijk en SJC.
Dus stuur u berichten per e-mail naar mijnnoordwijk apestaartje xs4all.nl

Comments are closed