Gossie: Meilandjes weg uit Sole Miopark

Martien en Erica Meiland hoepelen op uit hun villa aan het Sole Mio Park 4 in De Zuid in Noordwijk. Te weinig privacy, klaagt het paar dat leeft van het schenden van de eigen privacy op televisie.

De Telegraaf meldt vandaag dat Martien en Erica Meiland binnen een halfjaar dat ze de villa kochten van Kensington-drummer Niles Vandenberg via makelaar Patrick Damen voor 2,7 miljoen euro (8.200 per m2), ze de villa weer te koop zetten. De vraagprijs is 3 miljoen euro

Dat hebben ze zaterdag aangekondigd bij het verlate feest voor de zestigste verjaardag van de heer Meiland, aldus De Telegraaf. Dat feest gaf een enorme herrie in de buurt tot diep in de nacht, want de privacy van andere mensen interesseerde de Meilandjes kennelijk ook weinig. Aanwezig volgens de krant: Britt Dekker, Connie Breukhoven, Caroline Van Der Plas, Samantha Steenwijk, Gerard Ekdom en Joshua Nolet. Dat we dat nog mochten meemaken.

Telegraaf: ‘Erica was bang dat het huis, dat dicht aan de straat ligt, veel te weinig privacy zou bieden en die vrees is uitgekomen. Zelfs een nieuw tuinhek houdt de meest vasthoudende fans niet op afstand. Een buurman: ‘In het weekend rijden wel tweehonderd auto’s over het pleintje. Vroeger kwamen daar alleen de bewoners en hun bezoekers.’

Heer Meiland: ‘We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan…’

Comments are closed