Heren van Hotels van Oranje

Onderwerp van politieke besluitvorming en thuishaven van lobbyclubjes van bedrijfsleven, lokale burgemeester en CvdK, mensen die het goed met zichzelf en elkaar getroffen hebben. Afdeling ‘moet kunnen’?

Uit de Telegraaf van zaterdag 2 september 2017:

“André Kuipers vertelde over de shows na het diner van het Da Vinci genootschap in het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Daar werd in aanwezigheid van onder anderen de Zuid-Hollandse commissaris van de koning, Jaap Smit, hoteldirecteur Jaap Liethof, luchtvaartpionier Martin Schröder, de Noordwijkse burgemeester Jan Rijpstra, directeur Michiel van Dorst van de Luchtverkeersleiding Nederland, directeur Rob van den Berg van Space Expo en luitenant-generaal Dennis Luyt, commandant van de Luchtstrijdkrachten, een speciaal diner voor Kuipers georganiseerd. Dit om te vieren dat hij precies vijf jaar geleden terugkwam uit de ruimte.”

Comments are closed