Naam MijnNoordwijk gekaapt

Als ‘Ons Nort√Ľk’ presenteert zich een pressiegroep voor behoud van Noordwijk zoals het nu is, maar ze gebruikt ook de naam ‘Mijn Noordwijk’, zo blijkt uit een artikel in de lokale uitgave Witte Weekblad.

En dat suggereert dat deze site MijnNoordwijk.nl hun domein is. Dat is niet het geval. Dit is in principe een onafhankelijke site.

Dat neemt niet weg dat ook deze site is opgezet om te voorkomen dat het dorp wordt uitgeleverd aan de projectontwikkelaars, sluwe adviseurs en de megacommercie. Dat is overigens wat anders dan tegen elk ontwikkelingsplan zijn.

En er is nog een praktisch punt; gezien vele werkzaamheden, onder meer met onderzoeksjournalistiek waarmee ik me ook bezig houd, zou het prettig zijn als meer mensen bijdragen zouden kunnen leveren voor deze site.

Peter Olsthoorn

1 reactie op “Naam MijnNoordwijk gekaapt”